La quarta edició del Gastrotapes de Granollers arriba amb 22 restaurants

La ruta de tapes es podrà fer del 10 al 31 de març, de manera que s'ha ampliat respecte a les edicions passades

Economia

Granollers

La quarta edició de la Gastrotapes, la ruta de tapes de Granollers –que organitza el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental amb la col·laboració de l'Ajuntament i Moritz– comptarà enguany amb 22 establiments participants, la mateixa xifra que l'any passat, que oferiran una tapa i una beguda per tres euros. La iniciativa es durà a terme del 10 al 31 de març, de manera que s'ha allargat una setmana més respecte a les edicions passades.

El president del Gremi d'Hostaleria, David Vázquez, explicava a la presentació de la nova edició que l'ampliació de dies fa "preveure que la venda de tapes es dispari".

Amb aquesta iniciativa el gremi pretén dinamitzar l’activitat econòmica del sector i de la ciutat, i aconseguir aglutinar diferents professionals amb propostes atractives i personals. Així ho recordava la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo, qui destacava com el Gastrotapes "ajuda al públic a conèixer aquells restaurants que encara no ha visitat".

Per la seva banda, l'alcalde, Josep Mayoral, posava en valor la consolidació de la iniciativa i "la feina important del gremi de recuperar la relació amb la ciutadania. La ciutat ha avançat molt amb l'oferta gastronòmica", apuntava i afegia: "cada tapa és l'explicació dels restauradors de la manera d'entendre Granollers, amb la seva diversitat".

Els establiments participants en aquesta edició són El 19, El Celler del Jabugo, la Fonda Europa, L'Artesanal, El Trull del Casino, Enoburguer Sankpauli, Cervesa sobre tot, Yögos, El Mos, De tapes, El Mirallet, Les Olles, Zentzum, Layón, Sanfrancisco, La Fusta, La peixera pel darrera, Denominació d'Origen, Nico Pizzeria, Ostrya Celler del Ferrer, Braseria El Sol i Marisqueria Os Galegos.

També col.laboren en aquesta edició Àgora, Fruits Sagarra, Enate, Gran Centre i Comerco.

S’ha editat un passaport de la ruta que possibilitarà, quan s’omplin les quatre caselles amb els segells de diferents establiments participants, votar la Tapa més popular. A més, un jurat atorgarà un premi a la tapa més elaborada. Els participants que utilitzin el passaport de la ruta per exercir el vot, entraran en un sorteig i optaran als premis –que s’entregaran el dissabte 8 d’abril– d'un sopar per a dues persones a un dels restaurants participants, un val compra de Gran Centre i un curs de cuina.


Per a la Gastrotapes 2017 s’han editat desplegables amb la localització de cada establiment participant i amb la fotografia de la tapa que ofereixen. Per tal de facilitat la localització dels establiments hi haurà un element identificador amb el logotip de la ruta i la imatge de la tapa a la entrada. Així mateix, com en anteriors edicions, es podrà dipositar la butlleta a les urnes que hi haurà a cada establiment. El desplegable també té indicacions dels horaris.

Edicions locals