La Generalitat reforça el bus exprés entre Caldes i Barcelona

A partir del 13 de març s’oferiran tres noves expedicions d’anada i tres més de tornada a les hores punta

Societat

Caldes de Montbui

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforça a partir del pròxim dilluns, 13 de març, el bus exprés que comunica Caldes de Montbui i Barcelona amb tres noves expedicions d’anada i tres de tornada que circularan durant les hores punta.

Aquest servei exprés es va posar en marxa l’agost de 2014 i transporta anualment 1,8 milions d’usuaris, el que suposa un creixement del 7% respecte als viatges que es realitzaven abans de convertir la línia en exprés.

Les noves freqüències són dues sortides des de Caldes a les 7.05 hores i a les 9.55 hores i una altra des de Palau-solità i Plegamans a les 8.17 hores. En sentit contrari, hi haurà un nou bus que sortirà de l’estació de l’avinguda Meridiana de Barcelona a les 7.40 hores i dos més que ho faran des de la plaça Tetuan, a les 9.00 hores i a les 10.50 hores.

La línia e9: Barcelona-Caldes de Montbui, operada per Sagalés, comunica aquestes dues poblacions i farà parada també a Santa Perpètua de la Mogoda i Palau-solità i Plegamans circulant per la C-33.

La línia té molt bona intermodalitat a Barcelona a la parada de Sagrera i de passeig de Sant Joan, on l’usuari disposa d’altres serveis de transport urbà de TMB, Metro, Rodalies i Bicing. Els busos estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda i disposen de tots els avantatges de les línies exprés.cat, com wi-fi i premsa gratuïta a bord.

Edicions locals