Sense marge d'error a Europa

El Fraikin Granollers rebrà el Porto sense Adrià Figueras, lesionat per tres o quatre setmanes

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers ha arribat a l’equador de la fase de grups de la Copa EHF amb un triple empat al segon lloc i sense marge d’error si vol passar a la següent fase de la competició continental. Diumenge, l’equip de Carlos Viver inicia la segona volta amb l’objectiu de fer-se fort al Palau d’Esports, i ho farà contra el botxí de la tercera jornada, el Porto.

Fins ara, el Granollers només ha sumat punts a la Copa EHF quan ha jugat com a local. De fet, els únics dos punts que té són de la victòria en la segona jornada contra el Midtjylland. Després de tres jornades disputades, només l’alemany i vigent campió, el Frisch Auf Göppingen, despunta al grup B amb un ple de victòries i 6 punts. El segon classificat és el Fraikin Granollers amb 2 punts i millor diferència de gols; tercer és el Midtylland; i quart, el Porto. tots tres amb 2 punts i tot per decidir.

Guanyar com a local
El Fraikin vol donar valor al fet d’haver de disputar dos dels darrers tres partits de la fase de grups com a local. El primer, serà contra el Porto, i el segon, el 26 de Sense marge d’error a Europa març, contra els alemanys. Així, la darrera jornada continental serà lluny del Palau d’Esports contra els danesos.

Per sumar la segona victòria a la Copa EHF contra el Porto, el Fraikin haurà de jugar com a la primera part de Portugal, on va demostrar ser clarament superior. A la represa, la defensa local va pujar el grau d’intensitat amb la col·laboració de l’arbitratge per capgirar l’electrònic (23-22).

Sense Adrià Figueras, lesionat
La nota negativa del partit disputat a Portugal, a banda del resultat, va ser la lesió del pivot Adrià Figueras. El jugador estarà unes tres o quatre setmanes sense poder entrar en cap convocatòria. Figueras, que és el màxim golejador de l’equip, té un esquinç en el lligament lateral intern del genoll dret. Segons com avanci la seva recuperació, podria rebre l’alta a princpis d’abril.

Edicions locals