El segon Brunzit portarà Pau Vallvé i Roba Estesa a Martorelles

L’esdeveniment, que es farà dissabte 27 de maig, diversifica el ventall d’estils musicals i abaixa el preu de l'entrada

Cultura

Martorelles

Amb forces renovades i algunes novetats significatives, el proper 27 de maig el pati de la Masia de Carrencà de Martorelles tornarà a ser l’escenari del festival de música Brunzit, que enguany tindrà el cantautor Pau Vallvé i el sextet femení Roba Estesa com a caps de cartell.

En aquesta segona edició, organitzada per l’Ajuntament de Martorelles amb la col·laboració del bar La Cúpula de Sant Fost, el festival oferirà un ventall d’estils musicals més divers que l’any passat, amb l’objectiu “d’obrir-se a un públic objectiu més ampli i apropar així la cultural el màxim possible a la ciutadania”, explica el regidor de Cultura, Gerard Magrinyà.

Caps de cartell
Enguany el cantautor Pau Vallvé i el sextet femení Roba Estesa seran els caps de cartell d’un festival, que es passejarà per estils ben diversos que van des de l’indie al hardrock amb grups de dins i fora de la comarca. La programació de concerts començarà a les 17.30 h, a càrrec del grup local de hardrock Rampa, de Carrencà Rock.

Els següents a pujar a l’escenari seran la banda d’indie pop-rock The Crab Apples, de Santa Eulàlia de Ronçana. A continuació serà el torn de l’indie-pop de The Black Suns, nou nom de la banda Klaudia, que oferirà els temes del primer disc de la seva nova etapa.

Per la seva banda, un dels reclams del festival, el cantautor Pau Vallvé, portarà les cançons del seu nou disc, el 15è de la seva discografia, publicat aquest mateix any, Abisme Cavall Hivern Primavera i Tornar. Es tracta d’un disc doble amb 22 temes, que fa un itinerari vital dels últims anys del músic, que ha estat responsable de gravar i mesclar personalment tots els instruments que hi sonen (bateria, baix, guitarres, pianos, veus, etc).

La simplicitat instrumental i les tornades potents del duet empordanès Cala Vento serviran d’avantsala per a un altre dels plats forts del festival, Roba Estesa, un sextet femení i feminista que portarà a l’escenari el que els agrada anomenar folkcalentó, un estil que es mou des de la cúmbia fins al folk passant per les tradicionals catalanes i cançó d’autor, amb lletres combatives. Tancarà la nit l’actuació del dj Raúl Naro.

Més novetats
Amb el mateix objectiu d’ampliar l’assistència de públic al festival, l’organització ha decidit traslladar els concerts de divendres a dissabte i rebaixar el preu de l’entrada que passa dels 18 euros de l’any passat a 8 euros, en el cas de les anticipades, i a 12 euros si es compren a taquilla. De fet, des d’aquest dimecres ja es poden adquirir les anticipades a la plataforma digital Ticketea.

El festival compta amb el suport i patrocini de Coca-cola, Estrella Damm, iCat.cat, TRESC, Carmanyola Sound i Jägermeister i la col·laboració especial de Contrapunt com a mitjà de comunicació oficial del festival.

Enguany, la imatge del festival, que manté l’abella com a protagonista, ha anat a càrrec de la dissenyadora de Santa Maria de Martorelles Anna Gràcia.

Edicions locals