Exhibició del Fraikin Granollers contra el Porto

Els granollerins ocupen el segon lloc del grup B de la Copa EHF amb 4 punts

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers sap que la derrota en terres protugueses els va deixar sense marge d'error a la Copa EHF si vol superar la fase de grups, doncs contra el Porto, en la quarta jornada de la competició, va exhibir-se davant la seva afició (33-22). El Granollers es confirma com el segon classificat del grup B amb 4 punts.

Els de Carlos Viver saben que per passar ronda necessiten ser primers del grup, que ara mateix ocupa el Frisch Auf Göppingen amb 8 punts, o ser un dels tres millors segons de la fase. Després de quatre jornades disputades, els segons dels quatre grups són a l'A el Saint-Raphael Var Handball (4 punts), al C, Grundfos Tatabanya KC (6 punts); i al D, Benfica (6 punts). 

Contra el Porto, el Granollers va mostrar el camí per intentar sumar en les dues darreres jornades i assolir l'objectiu de seguir a la Copa EHF. La màxima avantatge contra el portuguesos va ser de 13 gols, amb el 30 a 17, i finalment va guanyar amb 11 gols de diferència al ser favor amb un gran Vicente Álamo sota els pals i l'efectivitat de Marc Cañellas amb 9 gols. 

El proper partit del Fraikin Granollers a EHF serà la propera setmana, 26 de març, al Palau d'Esports contra l'alemany Frisch Auf Göppingen i l'últim, l'1 d'avril, tindrà lloc a Dinamarca contra el Midtylland. En tots dos compromisos, els granollerins necessitaran sumar per seguir tenir opcions de passar la fase de grups. 

El proper compromís del Fraikin Granollers tindrà lloc el dimecres de la setmana vinent, 22 de març, contra el DS Auto Gomas Sinfín, de la lliga Asobal. El duel serà al Palau d'Esports a les 20.30 h.

Edicions locals