Cardedeu amplia la zona vermella amb 96 places més

La zona vermella permet l'estacionament limitat gratuït durant una hora i mitja o tres hores segons el cas

Societat

Cardedeu

Durant els propers dies l'Ajuntament de Cardedeu pintarà noves places d’aparcament de vehicles de zona vermella. L’ampliació de l’estacionament de rotació respon a diferents peticions de comerciants i de veïns. En total, hi haurà 96 noves places de zona vermella.

Els nous punts d'estacionament limitat gratuït se situaran a la zona centre, propera al mercat municipal (26 places), al carrer Trias de Bes, entre els carrers Doctor Reig i Lluís Llibre; i al carrer Doctor Reig, entre els carrers Trias de Bes i Cervantes.

També hi haurà 14 places d'estacionament limitat a Can Serra, al costat de l’escola bressol, al carrer Esteve Barangé, entre l’avinguda del rei En Jaume i la Gran Via Tomàs Balvey.

Finalment, també es convertiran en zona vermella 56 places d'aparcament a l'Estalvi, al carrer Granollers, entre la plaça de Joan Alsina i el carrer Bellsolar; al carrer Alfou, entre la plaça de Joan Alsina i el carrer Mare de Déu del Carme; i al carrer Llinars, entre els carrers Esteve Barangé i Mare de Déu del Pilar.

Cardedeu té unes 700 places d’aparcament gratuït de zona vermella, on s’hi pot estacionar 1 hora i mitja, excepte les places de l’avinguda de Jaume Campmajor (al costat de la zona esportiva municipal), on el límit d’estacionament és de 3 hores. L’horari de la zona vermella és de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h, de dilluns a dissabte.

Edicions locals