Judit Neddermann i Guillem Roma al Festival Ressona de Cardedeu

El municipi s'omplirà d'actuacions al CeCuCa i a l'aire lliure durant tot el cap de setmana

Cultura

Cardedeu

El Festival Ressona de Cardedeu presenta un cartell en què durant quatre dies (des d'ahir, dijous,i fins diumenge) el municipi es convertirà en altaveu i escenari de diferents artistes del panorama musical català i on el cinema i la reflexió també hi tindran el seu espai. Les actuacions estaran marcades per la cap de cartell Judit Neddermann i Guillem Roma, que actuaran plegats dissabte (21 h) al Centre Cultural. La Barcelona Gipsy Balkan Orchestra presentarà Del Ebro al Danubio (dissabte a les 21 h al CeCuCa) i el cor de veus blanques Voxalba ho farà diumenge a les 18 h al mateix lloc.

La plaça Anselm Clavé també acollirà dues accions. Dissabte (12 h) serà el torn de l’espectacle Viatjazz a Nova Orleans amb la Cia. Roger Canals Quintet Dixiland i diumenge (12 h) hi actuarà el grup de folk Radiokuartet.

La projecció de la pel·lícula Florence Foster Jenkins, dissabte (18 h) al Teatre l’Esbarjo i amb col·loqui amb Joan Vives.

La xerrada que porta de títol Crònica mèdica de la música clàssica, amb Lluís Orozco, va encetar el festival, ahir a la tarda al CeCuCa. 

Edicions locals