Doble ració de Recanvis Gaudí Mollet per ser encara més líder

Els molletans disputaran aquest cap de setmana dos partits contra Sitges, a casa, i Valls, fora de casa

Esports

Mollet del Vallès

El Recanvis Gaudí Mollet afronta un cap de setmana intens amb dos partits seguits, dissabte a casa contra el Sitges i diumenge a domicili contra el Valls. La situació, en cas de guanyar els dos, pot catapular encara més l’equip d’Àlex Terés, que lidera amb pas ferm el grup C-B de la Lliga EBA després d’encadenar 14 victòries.

El Mollet jugarà diumenge perquè el Valls es va veure forçat a avançar la jornada 24. Els dos clubs van acordar disputar el compromís aquest diumenge. “Una de les condicions per jugar diumenge era que els dos havíem de jugar un dia abans, dissabte. I així farem i no pot haver cap excusa”, remarca Terés. Així doncs, dissabte, el Mollet rebrà el Sitges –últim amb 3 victòries– i el Valls visitarà el Pardinyes, un dels rivals per a les fases d’ascens dels molletans.

El Mollet lidera la fase regular amb 17 victòries, que són 2 més que el Quart i el Pardinyes, empatats al segon i tercer lloc, respectivament. “Estem molt contents de la dinàmica. En cap moment es planteja una cosa així. Al principi només volíem no allunyar-nos del Quart i el Pardinyes; ara anem partit a partit, que és el més real que tenim”, assegura l’entrenador, que admet la il·lusió de jugar unes fases d’ascens: “i tant que al vestidor es parla i més quan hem fet una ratxa de 14 victòries seguides. És normal i si et dic el contrari, seria mentir. Hi ha molta il·lusió, a qui no li agradaria jugar unes fases? Som l’equip que està més a prop, però encara queden partits”.

Pel que fa el partit del Valls, el conjunt tarragoní ocupa el 7è lloc amb 10 victòries.

Edicions locals