Mor Joan Oller, president del CH Parets

El paretà havia estat vinculat tota la seva vida al club com a jugador, entrenador i directiu

Esports

Parets del Vallès

La família del CH Parets està de dol per la mort del seu president, Joan Oller, de 74 anys, que va tenir lloc divendres passat a causa d’una malaltia. El fins ara màxim mandatari del club havia agafat les regnes de l’entitat a l’estiu després de la marxa de Joan Volart, però havia estat tota la seva vida vinculat al CH Parets.

“Sempre ha estat vinculat al club. Es va formar aquí, va jugar al primer equip, als anys vuitanta va ser entrenador del sènior masculí i ara feia 20 anys que estava vinculat a diverses directives. Però sempre anava als partits, sempre”, valora l’expresident del club, Joan Volart, que remarca la seva figura “perquè era molt estimat i coneixia molt el club. Ho vivia com ningú”.

Durant el cap de setmana passat, tots els equips del club van fet un minut de silenci. “Va ser tot molt ràpid i és una pèrdua molt important pel seu valor com a persona. Al club encara no ens ho creiem. Fa dues setmanes estava veient el sènior”, explica el secretari del club, Àlex Peidó, que avança que aquest divendres la directiva es reunirà: “cal parlar per saber qui serà el nou president. És possible que entri algú de la directiva, però encara no ho hem parlat. Hem de mirar estatuts”.

Edicions locals