Cardedeu desplegarà fibra òptica al Polígon Sud

Abans de l'estiu començaran els treballs perquè les empreses puguin disposar de connexions de fins a 1000Mb

Economia

Cardedeu

L’Ajuntament, l’operador local Ticae Telecom i l’Associació d’Empresaris dels Polígons col·laboren en el projecte que permetrà connexions amb amples de banda de fins a 1000Mb per a les empreses del Polígon Sud.

Un dels objectius de l’Associació d’Empresaris dels Polígons de Cardedeu és millorar els serveis de telecomunicacions als polígons, i per això ha contractat el projecte de Ticae Telecom, tant per les condicions del servei com pel model de xarxa comunitària Guifi.net.

L’Ajuntament de Cardedeu, que ha aprovat el pla de desplegament de fibra òptica i ha signat un conveni amb l’operador local Ticae Telecom per al desplegament de fibra al Polígon Sud, ha posat a disposició de l'operador les canalitzacions de telecomunicacions de titularitat municipal ja existents, i així facilitar el desplegament de la fibra òptica com recull el pla de desplegament.

Està previst començar els treballs de desplegament abans de l’estiu, que permetran que les empreses del Polígon Sud gaudeixin de connexions de fibra òptica amb amples de banda de fins a 1000Mb.

Edicions locals