Obertes les inscripcions de la marxa Canovelles-Montserrat

La secció excursionista de la Comissió de Sant Antoni Abat ja ha començat els entrenaments per la marxa

Societat

Canovelles

Els propers dies 28 i 29 d'abril se celebrarà la 23a edició de la Marxa Canovelles-Montserrat que organitza la secció excursionista de la Comissió de Sant Antoni Abat. Les inscripcions a la marxa ja estan obertes, així com les sessions d'entrenament que organitza l'entitat.

La sortida de la marxa es farà a l'església de Sant Fèlix el divendres 28 a les 19 h i l'arribada serà sobre les 11 h del dissabte 29 a Montserrat, on es farà l'ofrena del ciri que conté els noms de tots els caminadors i col·laboradors de la marxa.

Les places estan limitades a 120 caminadors i fins al 10 d'abril es poden fer les inscripcions presencialment a la Papereria Molins de Canovelles o online a través del web www.lacomi.org/canovelles-montserrat/

Paral·lelament al procés d'inscripció, l'organització ha preparat un calendari d'entrenaments que es va iniciar aquest diuemnge. 85 caminadors van participar en aquesta matinal que va començar i acabar a Vallgorguina i que els va dur a esmorzar al Santuari del Corredor i a visitar l'alzina surera d'en Duran i el dolmen de Pedra Gentil.

En total s'han previst sis sortides d'entrenament, una cada diumenge fins a la celebració de la Marxa Canovelles-Montserrat.

Edicions locals