Lliçà d'Amunt fa obres de millora i actuacions de mobilitat al centre urbà

A més del clavegueram del carrer Sala Ambròs també també es renova la vorera del carrer Anselm Clavé, entre Francesc Macià i Pau Claris

Societat

Lliçà d'Amunt

Aquesta setmana han començat a Lliçà d'Amunt els treballs de reparació a la xarxa de clavegueram del carrer de Sala Ambròs i s’han fet actuacions relacionades amb la mobilitat d’aquesta zona del nucli urbà, especialment pel qua fa a la renovació de voreres.

Les obres a la xarxa de clavegueram afecten l’estacionament i el trànsit de vehicles pel carrer de Sala Ambròs (darrera de l’Ajuntament), que només està permès per a l’accés dels veïns. Coincidint amb aquesta obra i per tal de minimitzar l’afectació del veïnat de la zona, dilluns van pintar-se les places d’estacionament d’aquest carrer, que passen a ser  zona blava amb regulació horària. Un cop finalitzada l’obra de la xarxa de clavegueram i es torni a obrir el vial a la circulació, el nucli urbà disposarà d’una nova zona blava amb places regulades.

L’actuació a la xarxa de clavegueram també ha precipitat el canvi de sentit del carrer de Pau Claris, que va entrar en funcionament dilluns, passant a ser de sentit únic des de l’avinguda dels Països Catalans cap al carrer d’Anselm Clavé. També aquesta setmana han començat les obres de la vorera d’aquest carrer, des de l’Institut Lliçà fins, aproximadament, la cantonada del carrer de Sala Ambròs, i estarà prohibit l'estacionament de vehicles a la zona.

Des de la setmana passada també s’estan fent actuacions de millora a la vorera d’Anselm Clavé, entre els carrers de Francesc Macià i de Pau Claris. Amb motiu de les obres de semaforització d’aquest tram s’està reparant una part afectada del clavegueram, es rebaixaran les voreres per fer-les accessibles i es farà la substitució del panot fet malbé per les arrels dels arbres.

Edicions locals