El MAC també vol ser punt de trobada de la Internet catalana

El Mercat de l'Audiovisual se celebrarà el 14 i 15 de juny

Societat

Granollers

La 18a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) se celebrarà els dies 14 i 15 de juny, i reprendrà el seu antic format de dues jornades. Aquesta ampliació també vindrà acompanyada d’un nou escenari al mateix recinte de Roca Umbert, la nau Dents de Serra, que li permetrà disposar de més espai.

Com a novetat també hi haurà la col·laboració amb la plataforma Digital Granollers, orientada a la cultura digital en general, i que va néixer després de perdre la marca Catosfera, un punt de trobada de la Internet catalana que va celebrar tres edicions a Granollers i que es va traslladar a Girona. La unió del MAC i Digital Granollers es pretén que tingui continuïtat en el futur. Els dos esdeveniments compartiran espais i algunes activitats comunes, dins un programa conjunt.

Des de l’àmbit propi de Digital Granollers es promourà una reflexió crítica i creativa sobre el conjunt de tecnologies vinculades a Internet i la transformació inèdita i accelerada que està provocant en l’àmbit professional, cultural, educatiu i de participació. En definitiva, com afecta als ciutadans.

El MAC i Digital Granollers estan organitzats per l’Ajuntament amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’altres institucions públiques i privades.

Suport de Granollers Mercat
El nou MAC també incorporarà una col·laboració activa amb Granollers Mercat, el servei municipal de promoció econòmica, amb l’objectiu de potenciar el sector professional de l’emprenedoria.

L’organització donarà a conèixer les properes setmanes el programa d’activitats i la data d’obertura del període d’inscripció gratuïta.

Edicions locals