Neix 'Petits Plaers', el canal d'oci i cultura del Vallès Oriental

L'espai es podrà veure des de l'AraVallès i la resta de webs de l'empresa Contrapunt, impulsora del projecte juntament amb Oriol Font

Societat

L’empresa Contrapunt SCCL –editora de les capçaleres AraVallès, AraGranollers i Contrapunt Diari– ha posat en marxa Petits Plaers, una aposta audiovisual d’oci i cultura ideada per Oriol Font i Bassa, que també n’és el responsable de continguts.

Aquest digital d’oci i cultura del Vallès Oriental mostrarà des de restaurants a indrets per visitar, així com artistes, museus, bars, entrevistes i paisatges en 360º, entre altres continguts que s’emetran en format de píndoles de vídeo d’entre 1 i 2 minuts, així com també amb articles i fotografies.

“La nostra intenció no és fer actualitat, sinó vídeos atemporals que tothom pugui consultar en qualsevol moment”, explica Font.

Petits Plaers és un web del Vallès Oriental però també per al Vallès Oriental. D’aquesta manera, tot i que ens basarem en què passa i es fa a la comarca, no defugirem sortir de les fronteres si el que hi anem a trobar pot ser d’interès per la gent que hi viu”, afegeix el responsable de continguts.

Actualment, Petits Plaers treballa en tres línies. D’una banda, la secció Sense endoll ofereix vídeos de grups musicals del Vallès Oriental que actuen en format acústic per al canal digital. Les píndoles també ofereixen Racons del Vallès Oriental, indrets del paisatge comarcal per visitar amb tota la família, un apartat que compta amb la col·laboració de l’Editorial Alpina, especialista en mapes. Finalment, hi ha un apartat de Gastronomia, en què s’hi poden trobar des de restaurants i fins a trucs de cuina, passant per instruccions per elaborar un còctel o per conèixer els productes de temporada.

Les píndoles es podran veure a través dels diaris digitals de l’empresa Contrapunt (www.aravalles.cat, www.aragranollers.cat i www.contrapunt.cat) i també des del canal propi de Vimeo. Petits Plaers també es pot seguir a través de Facebook i Twitter –@SomPetitsPlaers–.

“Mica en mica anirem ampliant els Petits Plaers fins aconseguir ser la guia de referència en l’oci i la cultura vallesana”, explica Font. “Aquest és un primer pas per enfortir la pota audiovisual dels nostres mitjans”, afegeix Ramon Torrents, conseller delegat de Contrapunt SCCL.

Edicions locals