Jaume Fort, nou president de la Federació Catalana d'Handbol

El cardedeuenc s'imposa a les eleccions amb la candidatura Handbol som tots

Esports

Cardedeu

El cardedeuenc Jaume Fort va imposar-se dissabte passat a les eleccions de la presidència de la Federació Catalana d’Handbol. Fort va liderar la candidatura Handbol som tots, que proposa trencar amb l'actual direcció que hi havia a la federació.

La candidatura liderada per Jaume Fort ha obtingut el suport de 52 clubs, mentre que el seu contrincant a les eleccions, Josep Puigrodon, que era continuista i que liderava la candidatura Un equip per a l’handbol català, ha obtingut 43 vots. En la candidatura de Puigrodon hi havia la granollerina Emma Muntal, el roquerol Xavi Orts, Ramon Plans i Pau Puget.

Fort substitueix a Tomàs Moral, que havia estat president des del 2005 i que va renunciar a la reelecció per motius personals. El dirigent de Cardedeu és el sisè president de la història de la federació catalana. Jaume Fort, de 51 anys, va ser professional de l'handbol jugant de porter al BM Granollers (1986-1990), entre altres equips. Amb la selecció espanyola, va jugar 180 partits i va ser plata a l'Europeu de 1996 i bronze als Jocs Olímpics d'Atlanta el 1996. Ha col·laborat anteriorment amb les federacions romanesa i sud-coreana amb la preparació dels porters.

Edicions locals