Sant Feliu renova les cartelleres d’informació comercial, turística i de serveis

Incialment van instal·lar-se fa set anys amb la Llei de Barris i ara s'han renovat totalment

Societat

Sant Feliu de Codines

Sant Feliu de Codines ha renovat les sis cartelleres d’informació comercial, turística i de serveis del municipi. Aquest és un projecte que es va desenvolupar fa set anys amb ajut de la Llei de Barris amb la idea de donar a conèixer tots els serveis que té el municipi a qualsevol persona que s'aturi a les entrades i al centre del poble passant per la C-59.

Aquestes cartelleres deriven el visitant cap al centre de la vila. A cadascun dels vèrtexs que forma el triangle de l’àmbit objecte de la Llei de Barris hi ha una cartellera amb informació més específica dels comerços i serveis establerts.

Les cartelleres estan situades en llocs on és possible mirar-les tranquil·lament, seure, xerrar o aparcar el vehicle: la Font dels Àlbers, amb un aparcament annex i el parc infantil del Patufet; La Fonteta, on es pot seure i xerrar veient els nens jugant en un parc infantil i deixar el cotxe a l’aparcament del costat; i la façana de l’Ajuntament, a tocar de la plaça i del nou aparcament de l’Escletxa que s’està construint. 

Les tres cartelleres més genèriques de tot el municipi que estan situades a la C-59, es troben al Cim d’Àligues, a la parada de l’autobús del Pla de l’Os i a l’entrada venint de Barcelona, al carrer Dr. Fleming. 

Edicions locals