El 'Social.cat' i la UVic reflexionen sobre les desigualtats de gènere

La biblioteca Roca Umbert acollirà la taula rodona amb Núria Balada, Rebeca González, Gerard Coll, Cati Canyelles i Pilar Rodríguez

Societat

Granollers

El mitjà Social.cati la Universitat de Vic organitzen el 30 de març (19 h) a la Biblioteca Roca Umbert una taula rodona sobre Desigualtats de gènere: com aturem la violència masclista?Hi participaran Núria Balada, directora de l’Institut Català de les Dones; Rebeca González, tècnica d’Atenció a Dones del CIRD; Gerard Coll, director del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la UVic; Cati Canyelles, antropòloga i membre de l’àrea de gènere d’Irídia, i Pilar Rodríguez, membre de l’Associació Lliure d’Advocats de Catalunya.

Es tracta del tercer col·loqui del cicle Socialitzant -sobre temàtiques relacionades amb el tercer sector, que impulsen Social.cat i la UVic, i del segon d'aquest any que va iniciar el cicle al febrer i que el finalitzarà el juny amb dues trobades més –el 4 de març, sobre els infants refugiats, i l'1 de juny sobre l'emprenedoria femenina.

En aquesta ocasió es posaran sobre la taula les dades sobre violència masclista, com la facilitada pel Departament d'Interior, que indica que entre 2015 i 2016 les denúncies presentades a Mossos per abusos sexuals han crescut un 43,5%.

Social.cat ha convidat cinc ponents d'àmbits diferents per donar una visió polièdrica d'aquesta realitat. La periodista del mitjà, Judit Domènech, serà la moderadora.

Edicions locals