Les Franqueses i Cànoves i Samalús acorden compartir la zona esportiva de Corró d’Amunt

Els dos municipis col·laboren per atendre la demanda d’entrenament i de competició de l’equip de veterans del CF Cànoves

Esports

Cànoves i Samalús, les Franqueses

El CF Cànoves podrà fer servir les instal·lacions de la zona esportiva de Corró d’Amunt. Dimecres, Juan Antonio Corchado, regidor d’Esports de les Franqueses del Vallès; David García, regidor d’Esports de Cànoves i Samalús; i el president del CF Cànoves, Jaume Salvat, van signar un conveni per tal que l’equip de veterans d’aquest equip pugui fer ús de les instal·lacions.

D’aquesta manera, el Patronat Municipal d’Esports amplia la xarxa de col·laboracions amb entitats esportives tant del mateix municipi com de la resta de la comarca. Una mesura que enriqueix la vida esportiva local. Segons aquest acord, l’equip de veterans del CF Cànoves podran fer un entrenament setmanal d’un hora i mitja fent servir mig camp de futbol.

A més, l’equip farà competicions en funció del calendari oficial del CF Cànoves quan aquesta entitat jugui com a local. Si aquests horaris s’han de modificar en algun moment, serà el mateix Patronat Municipal d’Esports el responsable d’autoritzar-los.

A la signatura del conveni també van assistir-hi l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé; l’alcalde de Cànoves i Samalús, Josep Cuch; i el director gerent del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses, Josep Campaña.

Edicions locals