La Generalitat donarà suport econòmic a Mollet, Ciutat Europea de l'Esport 2017

Ho va avançar dimarts el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, en una trobada amb l'alcalde

Esports

Mollet del Vallès

La Generalitat de Catalunya s'ha compromès a donar suport econòmic a l’Ajuntament de Mollet per celebrar la distinció de Mollet com a Ciutat Euopea de l’Esport 2017. Dimarts, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, que va remarcar la feina de l'administració molletana amb l'esport i va visitar diverses instal·lacions esportives. 

El mateix secretari general de l’Esport va admetre que Mollet rebrà tot el suport possible des de la Generalitat, “tant institucional com econòmic”, va dir Figueras davant l’alcalde. Aquest suport encara està per concretar, tot i que es va indicar que aproximadament podria ser un ajut d’uns 30.000 euros.

Per Figueras “cal posar en valor el que representa Mollet des del punt de vista d’una ciutat que aposta per l’esport en la seva màxima dimensió, com un pilar fonamental de vertebració des del punt de vista de la cohesió, l’educació, la salut o el benestar”. En aquest sentit, “estem parlant d’una elecció més que merescuda i la resta del país us mira com a exemple de ciutat pel que fa les polítiques adreçades a la pràctica esportiva i la salut”, afegint que “no cal oblidar que per alguna cosa, enguany, sou l’única ciutat catalana i espanyola en defensar aquest reconeixement”.

Edicions locals