S'inicien les obres de construcció de l'escola Els Quatre Vents de Canovelles

La construcció respectarà els fons de cabanes neolítiques trobades als terrenys de Ca l'Estrada

Societat

Canovelles

Després de 10 anys d’espera de l’escola Els Quatre Vents de Canovelles, aquesta setmana han començat els treballs de construcció de l'equipament, que duraran 14 mesos. L’obra respectarà els fons de cabanes del neolític trobats ens les excavacions preventives als terrenys de Ca l'Estrada.

Durant la darrera dècada, l’escola ha ocupat uns barracons en el solar contigu i l’Ajuntament ha fet els serveis necessaris: obertura del carrer Santa Madrona, serveis bàsics d’aigua, llum i gas a peu d’obra i les necessàries i exitoses excavacions arqueològiques.

Dimarts, el director de l’obra; el director d’execució; la coordinadora de seguretat i salut de l’obra; l’empresa adjudicatària, Infraestructures.cat; l’arquitecte municipal; l’alcalde; la regidora d’educació i la directora de l’escola Els Quatre Vents van reunir-se per donar el tret de sortida a la construcció del centre.

La Generalitat ha adjudicat les obres de construcció de l'edifici a l'empresa Viasgon, Obras y Servicios, amb seu a Barcelona i Valladolid, per un import de 2,99 milions d’euros (sense IVA), uns 849.000 euros menys que l’import de licitació ofert pel Depertament d'Ensenyament.

Les obres tindran una durada de 14 mesos i, si tot va com està previst, el setembre del 2018 ja es podrà començar el nou curs al nou centre.

Edicions locals