Unió promou la secció local de la Llagosta cinc dies abans de la dissolució del partit

La formació va crear un perfil de Twitter i un correu de contacte per ampliar suports, ara ja desactivats

Política

La Llagosta

Unió Democràtica de Catalunya (UDC) va dissoldre’s formalment com a partit divendres passat després de 85 anys d’història per fallida econòmica i per falta de suport electoral. Just uns dies abans, un grup de persones va promoure la creació de la secció local del partit a la Llagosta.

“La necessitat d’un canvi de discurs polític obliga a l’existència de forces com Unió a la Llagosta. Ara més que mai, escollim diàleg!”, expressava la nova formació al seu nou compte de Twitter, ara ja eliminat.

Igualment, el nou partit a la Llagosta convidava els veïns a sumar-se al projecte el 19 de març, cinc dies abans que la direcció del partit decidís cessar l’activitat i iniciar una fase de liquidació arran del deute acumulat de més de 19 milions d’euros.

De fet, la federació comarcal d’Unió al Vallès Oriental ja va dissoldre’s el juliol de 2015, quan la majoria dels membres electes de l’executiva comarcal van desmarcar-se dels postulats de Josep Antoni Duran Lleida i van defensar la necessitat d’esdevenir un Estat independent.

En les eleccions al Parlament del 27 de setembre de 2015, Unió va obtenir 108 vots a la Llagosta.

Edicions locals