Sant Esteve rep una herència de mig milió d'euros per impulsar l'ensenyament musical al poble

Jaume Puig Arabia va designar aquests diners al consistori per fomentar l'ensenyament musical al municipi

Societat

Sant Esteve de Palautordera

L'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera ha rebut una herència de gairebé mig milió d'euros per impulsar l'ensenyament musical al poble. Es tracta d'un import que Jaume Puig i Arabia va designar al consistori, juntament amb una altra quantitat idèntica de la qual es farà càrrec el Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

En una reunió del divendres 24 de març a la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat, l’alcalde de Sant Esteve, Dani Fernández, va rebre el xec de 490.000 euros corresponent al 50% de l’herència de Jaume Puig i Arabia.

L’altre 50% de l’herència va ser lliurada al director general de Patrimoni, Francesc Sutrias, qui va manifestar que serà transferida al Departament d’Ensenyament per determinar com s'han de fer ús d'aquests diners.

Per designis de Jaume Puig i Arabia aquests diners han de ser destinats a l’ensenyament de la música al municipi de Sant Esteve, de manera que ara les dues institucions, l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera i la Conselleria d’Ensenyament, hauran d'impulsar els projectes per fer-ho realitat.

Edicions locals