El CNG guanya dos medalles de plata al català de gimnàstica a Salt

A la segona fase es subcampiona Alba Alguacil i l'equip N6 de Via Olímpica

Esports

Granollers

Les gimnastes de Via Olímpica, que és la màxima categoria, del Club Natació Granollers van aconseguir una doble medalla de plata al Campionat de Catalunya d’artística femenina, que va celebrar la segona fase de la competició el cap de setmana passat a Salt.


A nivell individual, Alba Alguacil -que va aconseguir el bronze a la primera fase- va penjar-se, en aquesta segona ronda, la medalla de plata del N6. La granollerina va realitzar una molt bona actuació durant tot el campionat, destacant en paral·leles, on es va classificar en segon lloc, i en terra, on va ser tercera. Per equips, el N6 integrat per Alba Alguacil, Marina Esteban, Andrea Villarroya i Ona Perxachs, va pujar al segon esglaó per a recollir la plata.

D'altra banda, en aparells, Helena Lucas va aconseguir la millor nota del N5 a salt i la tercera millor a terra; així com Berta Pujadas, al N7, que es va classificar en segon lloc a salt. Tanmateix, es va tenir representació en categoria de base, que també disputava aquest català, però sense resultats destacables.

Edicions locals