Alexia Putellas fa història amb el Barça a la Lliga de Campions

Una seixantena d'aficionats i jugadores del CF Mollet UE animen a la molletana al Miniestadi en el passi de l'equip barceloní a semifinals

Esports

Mollet del Vallès

El FC Barcelona de l'Alexia Putelas va fer història aquest dimecres després de superar els quarts de final de la Lliga de Campions i passar a les semifinals. Fins ara, cap equip estatal havia assolit situar-se entre els quatre millors conjunts continentals. El Barça va guanyar la tornada dels quarts de final contra l'FC Rosengärd suec (2-0) amb el suport d'una seixantena de persones vinculades al CF Mollet UE, entre aficionats, jugadores i membres del club.

L'equip barceloní havia aconseguit al partit d'anada un resultat favorable de 0 a 1 i a la tornada va aconseguir ampliar l'avantatge fins a un global de 3 a 0. El club barceloní havia fet una crida a la seva afició per omplir el Miniestadi i van aconseguir gairebé 7.500 espectadors, entre aquests una seixantena del CF Mollet UE que en acabar el compromís van poder-se fer fotografies amb jugadores del Barça, entre elles la molletana Alexia Putellas. Fins i tot, el grup molletà portava una pancarta de suport a l'Alexia amb el text "Alexia, amb tu el CF Mollet UE femení". Al Miniestadi, també hi havia membres de la secció femenina de la UE Sant Fost.

El Barça de la molletana té ara una nova cita amb la història, ja que a semifinals s'enfrontarà contra el seu botxí de l'any passat, el Paris Saint-Germain. L’anada es disputarà al Miniestadi el 22 o 23 d'abril i la tornada serà el 29 o 30 d'abril.

Edicions locals