L'Escola Pia signen un conveni amb la Vall del Tenes per potenciar la inserció laboral

El centre granollerí participa al programa Incorpora de l'Obra Social de la Caixa, que aproparà a la mancomunitat

Economia

Bigues i Riells, Granollers

La Mancomunitat de la Vall del Tenes, l’Escola Pia de Granollers juntament amb l’Obra Social la Caixa han signat un conveni per potenciar la inserció laboral del territori. L'acord pretén sensibilitzar les empreses sobre la inserció laboral que afegeix valor social i competitivitat a l'empresa.


La rubrica del conveni s'ha fet a la seu de l’Ajuntament de Bigues i Riells amb l’assistència de Joan Josep Galiano i Peralta, president de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i alcalde de Bigues i Riells; Francesc Xavier Ambrós, gerent de l’Escola Pia de Granollers, i Daniel Gatius, director de banca d’Institucions de la Direcció Territorial de Barcelona a CaixaBank.

L’acord té com a objectiu afavorir, a través de polítiques i accions concretes, una major incorporació al món laboral dels col·lectius amb més dificultats per trobar una feina. El programa Incorpora de la Caixa representat per l’Escola Pia de Granollers s’encarregarà, entre altres tasques, de la preselecció de candidats, el seguiment del seu procés de formació i de l’acompanyament i el suport en l’adaptació al lloc de treball, tot oferint a les empreses del territori un servei gratuït d’assessorament en accions de responsabilitat social centrades en la integració laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Edicions locals