L’Escola Sant Gervasi es juga el futur amb tres partits en set dies

El sènior masculí vol evitar el descens directe i assegurar-se, com a mínim, la promoció de permanència

Esports

Mollet del Vallès

L’Escola Sant Gervasi es jugarà gran part del seu futur per mantenir-se a la Copa Catalunya en només set dies amb la disputa de tres partits. Els molletans rebran diumenge el Basquet Pia Sabadell; visitaran dimecres, en partit ajornat, el Sant Josep i dissabte de la propera setmana, el Badalonès. “Sabem què ens juguem. Som plenament conscients, però no volem que això sigui el més important. Nosaltres ens centrem en el nostre joc i en fer bons entrenaments per mantenir un ritme alt de competició”, admet l’entrenador del Sanger, Jordi Grau.

El Sant Gervasi ocupa el penúltim lloc de la Copa Catalunya amb 5 victòries, una més que l’últim classificat, que és l’Escola Pia Sabadell i que ocupa l’únic lloc de descens directe. La fase de permanència la juguen des del penúltim fins al 10è classificat. La salvació, que és el 9è lloc, està a tres victòries dels molletans, que tenen un partit pendent. Dos dels següents tres partits dels molletans són contra dos rivals directes per la permanència.

Diumenge, rebrà els de Sabadell, que la jornada passada van guanyar contra el Santa Coloma, que és 6è. “No em va sorprendre. Són un equip que ha perdut els darrers set partits a l’últim minut. Tenen un bon tir exterior i haurem d’intentar aturar això”, valora Grau. El següent partit dels molletans serà contra el Sant Josep, que ocupa el segon lloc i lluita per l’ascens, i dissabte vinent, el rival serà el Badalonès, que també es juga la salvació. “Són tres partits seguits. Quan s’acabin, hi ha el descans per Setmana Santa i després quedaran només dues jornades”, diu el tècnic.

Confiança en l’equip
“Hem arribat on volem estar, però hem arribat més tard del que voldríem. Tot i això, estem satisfets amb el treball de l’equip. Els entrenaments són bons i si això és així, competirem bé”, augura Grau, que compta amb l’aval de la victòria contra el tercer classificat fa dues setmanes, el Vic, i d’haver ofert grans partits contra el Granollers i la Bisbal. L’entrenador confia, com a mínim, en assegurar-se la promoció de permanència i evitar el descens directe que passa per guanyar sí o sí diumenge contra l’Escola Pia Sabadell.

Edicions locals