Canovelles estrena la 4a edició del cicle Primavera Clàssica a Sant Fèlix

El primer dels tres concerts del cicle va comptar amb més d'una cinquantena de persones de públic

Cultura

Canovelles

Diumenge a la tarda va celebrar-se el primer dels tres concerts gratuïts del cicle Primavera Clàssica a Sant Fèlix. La iniciativa, que organitza l'Ajuntament de Canovelles amb la parròquia de Sant Fèlix, arriba enguany a la quarta edició i ho fa mantenint el seu objectiu principal: potenciar la música clàssica en un espai patrimonial com l'església de Sant Fèlix i, alhora, donar veu a joves intèrprets.

A més, aquesta quarta edició inclou una novetat en l'horari dels concerts. Fins ara sempre s'havien fet després de missa, però en aquesta ocasió s'ha apostat per programar els concerts els diumenges a la tarda.

El primer dels tres concerts ha dut per títol Quatre cordes i un vent, ja que ha tingut com a protagonistes cinc joves músics que amb instruments de corda i vent han interpretat peces de Telemann, Bach o Leopold Mozart.

Més d'una cinquantena de persones van gaudir d'aquest concert a l'església romànica de Sant Fèlix de Canovelles.

Josep Maria Sauret és l'encarregat de coordinar les actuacions d'aquest cicle que compta amb la participació d'alumnes del Conservatori de Música de Granollers, alumnes de l'Escola Superior de Música de Catalunya i graduats del Conservatori Superior del Liceu.

Les properes cites amb la Primavera Clàssica a Sant Fèlix seran de diumenge 9 d'abril a les 18 h amb música de guitarra i el diumenge 16 d'abril a les 19.30 h, coincidint amb l'Aplec de Canovelles, amb clàssics del jazz.

Edicions locals