El Club d'Escacs Mollet, campió de la Copa de Catalunya

L'equip molletpa va ser subcampió de la Divisió d'Honor Catalana després de perdre l'última jornada

Esports

Mollet del Vallès

El Club d'Escacs Mollet afrontava un cap de setmana de bogeria amb dos títols en joc. Dissabte, a la Divisió d'Honor Catalana, els molletans van perdre l'última jornada contra el Colon Sabadell (6-4) i van quedar subcampions; mentre que diumenge, van imposar-se a la Copa de Catalunya, de la màxima categoria catalana, a Amposta."Ha estat una temporada fantàstica. Estem molt contents", admet el president del club, Ramón Caro.

Temporada impecable del club molletà, que va aixecar diumenge la Copa de Catalunya. Els molletans van formar equip amb Daniele Vocaturo, Adrien Demuth, Pere Garriga i Cristian Fernandez fent un ple de victòries amb 29 punts. El podi català va comptar amb Barberà, segon i Colon Sabadell, tercer. "Vam guanyar curiosament contra el botxí de la lliga, el Colon Sabadell", admet Caro, que remarca la fita: "és el primer cop que juguem la fase final i que guanyem la Copa. És molt important".

Pel que fa a la Divisió d'Honor Catalana, el Mollet defensava el títol que havia guanyat l'any passat per primer cop. El calendari havia estat capritxós i a la darrera jornada el Mollet visitava la seu del Colon Sabadell, amb el títol en joc entre els dos equips colíders de la categoria. "Va ser una última jornada amb partides molt ajustades. Vam competir fins al final i estem orgullosos de l'equip", diu Caro, que remarca haver complert amb èxit la campanya "tot i les dificultats econòmiques per afrontar les dues darreres temporades en la màxima competició catalana".

El Club d'Escacs Mollet s'ha situat com un dels millors conjunts de Catalunya després d'assolir dos títols en dos anys amb la Divisió d'Honor 2016 i la Copa Catalunya 2017; i els subcampionats de la Divisió d'Honor 2017 i el català de partides ràpides 2016.

Edicions locals