El júnior de sincronitzada del CN Granollers guanya l'estatal

El combinat sènior es proclama subcampió a Valladolid

Esports

Granollers

L’equip júnior de natació sincronitzada del Club Natació Granollers s’ha alçat campió d’Espanya, després de disputar el Campionat d’Espanya Júnior i Sènior d’Hivern a Valladolid, del 31 de març al 2 d’abril.

Un equip que venia de proclamar-se, la setmana passada, campió de Catalunya en la mateixa modalitat. Però no va ser l’únic podi en aquesta competició estatal, ja que tant júniors com sèniors també es van proclamar subcampiones d’Espanya amb els seus combos. L’or va arribar amb l’actuació júnior de Clara Arboix, Èlia Calvo, Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa, Mireia Hernández, Laura Hospital, Míriam Llovet, Júlia López, Lia Ferrera i Mariona López, amb un equip que va merèixer 149.7947 punts, per davant del CN Kallipollis (148.13693) i l’AD Sincro Retiro (146.3133).

El combo júnior interpretat per les mateixes nedadores, més Júlia Tortosa, va pujar al segon esglaó del podi estatal per penjar-se la medalla de plata. En aquesta ocasió, el CN Kallipollis va ser primer i el Retiro, tercer. Als duets, amb Èlia Calvo i Júlia López (Clara Arboix, reserva), el club es va classificar en un meritori quart lloc; mentre que el solo d’Èlia Calvo va ser cinquè, i el d’Abril Conesa, desè. En la classificació de Figures, cinc sincronistes del club entre les 20 primeres: Èlia Calvo, 9a; Oriana Alejandra Carreras, 10a; Clara Arboix, 12a; Abril Conesa, 15a; i Míriam Llovet, 18a.

Pel que fa a la participació sènior, el Club va delectar el públic amb el seu combo temàtic de ‘Superherois’. Un espectacle a l’aigua, interpretat per Mariona Busquets, Sira Casanova, Elena Estrada, Tania Hernández, Cecilia Jiménez, Clàudia Oller, Xènia San Martin, Eva Santamaria, Paula Vega i Mariona Salicrú, amb el que el club es va alçar subcampió d’Espanya. Va compartir podi amb el Sincro Retiro i el Círculo Mercantil.

D'altra banda, la selecció espanyola absoluta, amb 5 sincronistes del Club (Txell Mas, Ariadna Arisó, Helena Jaumà, Natàlia de la Nuez i Pau Ribes) van realitzar una exhibició en equip, duo i duo mixt.

Set sincronistes amb l'espanyola júnior
Màxima representació a la selecció espanyola júnior a la concentració que del 5 al 10 d’abril organitza la Real Federación Española de Natación al CAR de Sant Cugat. Amb 7 nedadores, el CNG és l’entitat que més sincronistes compta per aquest stage, de cara als Europeus de Belgrad al juny. Del club hi estan convocades, Clara Arboix, Ariadna Arisó, Èlia Calvo, Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa, Natàlia de la Nuez i Mireia Hernández.
 

Edicions locals