Plega el regidor d'Obres, Serveis i Medi Ambient de Sant Antoni, Pep Guardi

El regidor deixa l’acta de regidor en un exercici d’assumpció de responsabilitats i transparència

Política

Sant Antoni de Vilamajor

El regidor de Medi Ambient, Obres i Serveis de Sant Antoni de Vilamajor, Pep Guardi, va presentar la seva dimissió dissabte passat després que en el ple de dijous l'oposició l'acusés d'haver fet obres amb una llicència irregular. Guardi ha admès l'error i ha indicat que dimiteix per no perjudicar l'aAjuntament. 

Concretament, segons ha transcendit, l'empresa constructora de Guardi va sol·licitar una comunicació d'obres menors per fer reformes en un habitatge, una llicència que no es corresponia amb l'obra que finalment va executar-se, de molt més abast.

Segons l'Ajuntament, la llicència d’obres actualment ja ha estat regularitzada, però tanmateix Guardi ha decidit abandonar la seva acta de regidor i, en conseqüència, les seves tasques dins el govern municipal.

Guardi, del PDECat, ha admès l'error i assegura que plega per assumir responsabilitats sobre el cas i per no perjudicar l'Ajuntament.  

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, oper la seva banda, reitera el seu compromís amb la transparència i la rendició de comptes. 

Edicions locals