Doble subcampionat estatal del CNG de gimnàstica a Guadalajara

L'equip N2 i N3 pugen al segon esglaó del Campionat d'Espanya

Esports

Granollers

Doble subcampionat del CN Granollers de gimnàstica al Campionat d’Espanya de Clubs – Copa d’Espanya de GAF i GAM, que va tenir lloc del 31 de març al 2 d’abril a Guadalajara. L'equip de Nivell 2 i Nivell 3 van aconseguir pujar al segon esglaó del podi estatal.

El treball de l’equip de Nivell 2, format per Joel Fernández, Unai Fernández, Ton Remola i Gabriel Samper, i de Nivell 3, per Alejandro González, Max Pedrola i Abel Samper, va aconseguir penjar-se una plata merescuda. En categoria femenina, l’equip de Nivell 6, amb Alba Alguacil, Marina Esteban, Andrea Villarroya i Ona Perxachs, va classificar-se, 8a.

A la Copa d’Espanya, que és una prova individual i on competeixen diversos nivells junts (del N7 al N10) amb una única classificació conjunta, es fa més complicat classificar gimnastes, ja que les primeres posicions acostumen a estar ocupades per participants de Nivell 10, que fan la màxima dificultat. És per això que en masculina, Eduard Méndez, amb una dificultat de Nivell 8, es va classificar en 20è lloc, i en femenina, Berta Pujadas, al Nivell 7, va fer una 25a posició.

Edicions locals