Amazon inicia la selecció de treballadors dels perfils més tècnics per al centre logístic de Martorelles

El gruix de contractacions es farà en els propers mesos en col·laboració amb la borsa de treball de l'Ajuntament

Economia

Martorelles

Amazon ha iniciat el procés de selecció per ocupar els llocs de treball més tècnics al futur centre logístic del polígon de Martorelles, que es preveu entri en funcionament a la tardor, amb uns 200 treballadors en una primera fase i fins a 650 en els propers tres anys. El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha visitat aquest dijous Martorelles des d'on ha assegurat que l'anunci d'Amazon confirma l'atractiu de Catalunya per als inversors estrangers.

Segons Amazon, la retribució dels treballadors de l'empresa se situa entre les més altes del sector logístic i es complementa amb beneficis addicionals com un pla de pensions d'empresa i una assegurança mèdica privada, entre altres avantatges. Així mateix, els treballadors també poden beneficiar-se de la iniciativa "Career Choice", un programa de formació a través del qual Amazon finança el 95% de la matrícula i la resta de taxes perquè els empleats puguin dur a terme cursos formatius en àrees d'alta demanda.

Amazon començarà el procés de contractació en els propers mesos per diferents llocs de treball, des d'Operations Managers o enginyers, fins a especialistes en Recursos Humans, Tecnologies de la Informació i professionals de la logística que s'encarregaran de preparar les comandes per als clients des d'aquestes instal·lacions. Les persones interessades poden presentar la seva candidatura entrant a: http://myamazonjob.com/fulfillment-centers/barcelona

"Estem molt satisfets de poder anunciar avui que crearem altres 650 nous llocs de treball en els pròxims tres anys, amb salaris competitius i altres beneficis addicionals, en obrir el nostre sisè centre logístic a Espanya aquesta tardor", afirma Fred Pattje, Director d'Operacions per Espanya i Itàlia. "El centre de Martorelles s'integrarà a la xarxa logística europea d'Amazon, formada per 31 centres en sets països, per continuar incrementant la nostra selecció de productes, atenent la demanda creixent dels nostres clients i donant suport a la expansió internacional de cada vegada més empreses, moltes d'elles petits negocis locals, que venen els seus productes a Amazon, utilitzant la nostra experiència logística ".

Per la seva part, el vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, que ha estat aquest dijous al matí a Martorelles, considera que "aquesta nova inversió consolida l'aposta d'Amazon per a Catalunya i ajudarà a la projecció del nostre teixit industrial i econòmic", ha dit Junqueras, qui assegura que "portem dos anys amb les millors dades d'inversió estrangera al país i continuem en la millor línia per generar activitat econòmica i ocupació de qualitat".

La nova instal·lació a Martorelles disposarà d'unes naus de 30.000 metres quadrats a la finca de 50.000 metres que ha construït el grup inversor anglès Segro al polígon. "La instal·lació de la multinacional del comerç electrònic Amazon a Martorelles farà que el percentatge d'ocupació en el nostre polígon sigui màxim, igualant els nivells previs a la crisi. Sense cap dubte una gran notícia per a Martorelles i els seus voltants ", comenta l'alcalde de Martorelles, Marc Candela, qui ha posat en valor el fet que l'arribada d'Amazon "diversifica encara més els sectors industrials del nostre polígon", una zona industrial molt centrada en la metal·lúrgia i l'automoció que en els darrers anys ha anat incorporant empreses d'altres sectors, com el de l'alimentació, amb Coca-Cola, i ara el logístic.

Edicions locals