Els Jocs Esportius Escolars de Mollet portaran el segell Barça

L'Ajuntament de Mollet i el FC Barcelona han signat aquest dijous un conveni de col·laboració

Esports

Mollet del Vallès

Els Jocs Esportius Escolars del proper setembre seran del tot especials. Per primer cop, les activitats esportives que organitza l'Ajuntament de Mollet comptaran amb el suport i col·laboració del FC Barcelona. Aquesta és una de les tres principals potes del conveni que han signat Ajuntament i FC Barcelona aquest dijous a Mollet. L'alcalde Josep Monràs ha rebut el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident, Jordi Cardoner.

L'acord s'emmarca en el nomenament de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017, que comportarà la participació activa del FC Barcelona en algunes de les seves activitats. Una de les més destacades serà la col·laboració amb els Jocs Esportius Escolars de la propera temporada. El conveni té altres dos eixos importants amb unes jornades de formació amb professionals del Barça i treballs sobre la inclusió social de les persones. "És important que ens acompanyi el Barça en aquest 2017, però ho és més que ho faci en temes de valors, inclusió social, de persones desfavorides", va remarcar Monràs, que va admetre que incloure els valors del Barça dins el programa de Ciutat Europea de l'Esport és "la cirereta del pastís".

El Barça s'implicarà oferint programes de formació que impulsa des de la seva fundació com Barça Kids o Futbol Net, que són dues eines d'aprenentatge amb valors mitjançant l'esport. "El Barça col·labora amb ciutats i les persones que donen suport a l'esport, a la gent jove en la formació, a col·lectius que ho necessiten... i Mollet és un clar exemple enguany, però ja fa anys que ho fan", va dir Bartomeu, que va recordar el seu passat com a jugador de base del CB Mollet. El vicepresident del Barça va afegir que el conveni referma la vessant "social i de sensibilitat, perquè al Barça no només juguem a futbol, també vivim l'esport d'una forma especial, com ho fa Mollet".

Edicions locals