Troben a Caldes el cos sense vida d'un veí de 73 anys de la Llagosta que havia sortit a buscar espàrrecs

Tot apunta que la mort de l'home, que estava allotjat a un balneari calderí, ha estat accidental

Societat

Caldes de Montbui, La Llagosta

Aquest dimarts al vespre, efectius dels serveis d'emergència han trobat a Caldes de Montbui el cos sense vida d'un veí de la Llagosta de 73 anys que estava allotjat a un dels balnearis calderins i que havia desaparegut.

Aquest dimarts, els Mossos d’Esquadra activaven l'alerta després de rebre dimarts al matí la denúncia de la desaparició de l'home. Segons fonts de la Policia de Caldes, el veí estava desaparegut des de diumenge, quan va comunicar durant l’esmorzar a l’hotel on estava allotjat que marxava a buscar espàrrecs. L'home estava allotjat al balneari Termes Victòria passant uns dies de vacances durant aquesta Setmana Santa. La víctima, però, no va tornar quan estava previst.

Els equips van trobar el cos a Les Cremades, al fons d'un barranc a prop del camí rural que porta al Roure Gros, a les 19.15 h de la tarda. En l’operatiu van participar Mossos d’Esquadra de Sabadell i Caldes de Montbui, Bombers del Parc Central, Policia, Bombers Voluntaris i Protecció Civil de Caldes. Els equips van comptar amb el suport de dos helicòpters.

Els fets fan pensar que la causa de la mort ha estat un accident en un marge de la zona rural. Tanmateix, el cas ha passat a disposició de la Comitiva Judicial i l’equip d’investigació dels Mossos d’Esquadra.


Edicions locals