El KH-7 Granollers femení té la permanència a tocar

Les granollerines necessiten una victòria per certificar la salvació matemàtica

Esports

Granollers

El KH-7 Granollers femení té a tocar la permanència a la Divisió d'Honor després de les dues darrers victòries a Lleó (28-34) i el dijous passat contra l'Aula Cultural (24-21). Les de José Luis Villanueva i Robert Cuesta ocupen l'11è lloc amb un marge de 8 punts amb les posicions de descens quan encara queden 10 punts en joc.

El conjunt granollerí busca una nova victòria que els permeti celebrar la permanència matemàtica. Tot i que el proper rival, el Rincon Fertilidad Málaga, no posarà les coses fàcils per a les vallesanes. L'equip andalús ocupa el 5è lloc amb 26 punts i al partit de la primera volta van guanyar al Palau d'Esports amb un resultat ajustat, 24 a 25. El duel tindrà lloc dissabte a les 17.30 h.

Pel que fa els dos darrers classificats, Cleba León i Base Villaverde, que ocupen les dues places de descens empatats amb 6 punts, s'hi juguen el seu futur dissabte. Les de Lleó visiten el Gran Canaria (3r amb 32 punts) i les de Madrid reben l'Elx Mustang (9è amb 15 punts. Dos compromisos que les de Granollers estaran pendents.

Edicions locals