Òmnium engega un concurs a Instagram per posar en valor el modernisme a la comarca

Amb les imatges participants l'entitat elaborarà un mapa fotogràfic interactiu

Cultura

Òmnium Cultural del Vallès Oriental ha engegat avui el primer Concurs Instagram #igersomniumvo, que s'allargarà fins a la mitjanit de la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, i que pretén reivindicar els exemples de modernisme que hi ha a la comarca.


El concurs s'ha organitzat amb motiu del 150è aniversari del naixement de Josep Puig i Cadafalch, i proposar fotografiar elements arquitectònics modernistes del Vallès Oriental. Per participar-hi només cal publicar una fotografia o diverses a Instagram amb l'etiqueta #igersomniumvo, mencionar @omniumvoriental, geolocalitzar la foto o donar l’adreça exacta i penjar-la.

Hi haurà un premi per a la fotografia que tingui més m'agrada, la fotografia de més qualitat i la més original. El premi per a cadascuna de les tres categories serà una càmera instantània Polaroid.

El veredicte es donarà a conèixer a Instagram a través del compte @omniumvoriental el dia 15 de juliol del 2017.

A més, amb totes les fotografies participants Òmnium elaborarà un mapa fotogràfic interactiu del modernisme del Vallès Oriental, que es presentarà al novembre, amb motiu de la Festa de les Lletres Catalanes del 2017.

Edicions locals