Pòquer de Carla Seco a l'estatal de primavera

La nedadora del Club Natació Granollers guanya dos ors i dos bronzes

Esports

Granollers

La júnior del Club Natació Granollers, Carla Seco, va triomfar al Campionat d’Espanya Absolut Open Primavera amb quatre podis. L'estatal va tenir lloc del 8 a l’11 d’abril a Pontevedra i el club granollerí va estar representat amb cinc nedadors.

Seco va ser la nedadora granollerina més destacada després de pujar quatre vegades  al podi. Es va proclamar campiona d’Espanya absolut jove i menors als 50 lliures i als 100 lliures, prova aquesta última, on va aconseguir el bronze en categoria absoluta. A més, en categoria absolut jove i menors es va penjar un altre bronze als 50 esquena, va classificar-se en 9è lloc als 100 esquena i en 13è als 200 esquena.

Pel que fa els júniors Marcos Gil i Júlia Pujadas, que també participaven en categoria absolut jove i menors, no van fer podi, però van fer mínima d’Europa júnior. Gil, la va aconseguir als 1.500 lliures, on es va classificar en 5è lloc. També va acabar 5è als 200 i 400 lliures. Per la seva banda, Pujadas va aconseguir el passi a l'Europeu en la prova dels 200 estils, on es va classificar en 4t lloc. Als 400 estils (on va aconseguir mínima europea i del món als darrers Campionats d’Espanya júnior) també va fer el 4t lloc, així com també als 200 papallona i  el 9è als 200 braça.

En categoria absoluta, van competir Raimon Bosch, que va millorar les seves millors marques personals als 50 braça (6è), 100 braça (16è) i 200 braça (17è); i Víctor Masip, amb un 13è lloc als 100 papallona.

Edicions locals