El BiCircuit Festival omplirà de bicicletes el Circuit

Se celebrarà aquest cap de setmana amb més d'una desena d'activitats

Esports

Granollers, Montmeló, Parets del Vallès

El BiCircuit Fesival és un esdeveniment global, per a esportistes, famílies, aficionats a la bicicleta i, fins i tot, per a amants de l’art i del col·leccionisme. Durant el cap de setmana del 22 i 23 d’abril, el Circuit de Barcelona-Catalunya es convertirà en el punt de trobada de tot allò que envolta la bicicleta.

L'asfalt vallesà canviarà les rodes amb motor per donar lloc a les de les bicicletes. En l'aspecte competitiu, el Circuit comptarà amb les 24 Hores Madform BiCircuit, la Marxa de 3 hores BTT Endurance, la Gran Fondo BiCircuit i el Campionat Mundial de Brompton.

D'altra banda, el BiCircuit oferirà altres activitats paral·leles per a tots els públics, com ara la Pedalada Popular gratuïta que donarà l’oportunitat a tothom a donar unes voltes al Circuit, amb qualsevol bicicleta i a qualsevol ritme, sense cap mena de competició. Aquesta activitat es farà diumenge a partir de les 12.20 h. Pels més petits hi haurà dos circuits per aprendre i competir amb la bicicleta.

D’altra banda, es faran activitats per debatre el paper de la dona i l’esport, organitzades pel centre Illa Activa. Per aquells que els agrada anar en bicicleta, però a dins de casa, la marca Taymory Bkool portarà dos simuladors, que reprodueixen les sensacions de les grans voltes i grans ports en una bicicleta estàtica.

La llibreria la Biciteca, l’única de tot l’Estat especialitzada només en la bicicleta, també estarà present al Circuit i es podran consultar i comprar multitud de llibres que tenen la bicicleta com a protagonista. Més enllà d’això, també es podrà visitar una exposició d’il·lustracions de l’artista Enric de Bargas, i també es podrà pujar a alguns dels simuladors de l’empresa Goldcar. Una activitat de Bike Polo –un esport que ajunta el polo i la bicicleta-, una exposició de bicicletes antigues o una exposició de fotografies relacionades amb la bicicleta seran també altres activitats de les que el públic en podrà gaudir de forma gratuïta al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Edicions locals