El Fraikin Granollers lluitarà per la tercera plaça fins a final de curs

Els granolelrins juguen avui al Palau d'Esports a les 20.30 h contra el Puente Genil

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers lluitarà per quedar entre els tres primers classificats fins a final de temporada a la lliga Asobal. L’equip granollerí va sumar la jornada passada una important victòria contra el Port Sagunt, que permet als de Carlos Viver agafar distància amb els seus principals perseguidors i consolidar, com a mínim, el quart lloc que ara mateix ocupa amb 31 punts.

Els principals perseguidors dels granollerins són l’Helvetia Anaitasuna, al 5è lloc amb 27 punts, i el Ciudad Encantada, 6è amb 26. Quan falten cinc jornades, el Fraikin Granollers mira amunt i el tercer classificat és el Naturhouse la Rioja amb 36 punts, 4 més que els vallesans.

Per escurçar la diferència, el Granollers necessita sumar un ple de victòries i que els de Logronyo es deixin punts pel camí. Un partit marcat en el calendari vallesà serà el de la penúltima jornada, quan rebi al Palau d’Esports justament el Naturhouse la Rioja. Tot i que, abans d’això, necessita anar partit rere partit. Aquest divendres rep el Puente Genil, que ocupa l’11è lloc amb 21 punts i que la jornada passada va empatar contra el potent Bada Huesca. Al partit de la primera volta, el Fraikin va perdre 31 a 28.

Edicions locals