El BiCircuit aplega més de 2.000 ciclistes

Les 24 Hores van comptar amb 77 equips i 400 participants

Esports

Granollers, Montmeló

La segona edició del BiCircuit Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya ha aplegat més de 2.000 ciclistes a la pista durant tot el cap de setmana. Les 24 Hores Madform BiCircuit, la Cavall d’Acer, la Marxa BTT BiCircuit, el Campionat del Món Brompton, les 3 Hores BTT BiCircuit, la Gran Fondo Barcelona-BiCircuit, la Pedalada Popular i les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme han estat les proves reines de l’esdeveniment que ha organitzat el Circuit en un cap de setmana esplèndid amb la bicicleta com a protagonista.

A les 24 Hores Madform BiCircuit, que ha comptat amb 77 equips participants i més de 400 integrants, l’equip La ment és el límit – by Prototype format pel duo Felipe Monteseirín i Marc Rusiñol s’ha imposat després de pedalar al Circuit durant tot un dia sencer.

El Poliesportiu Joaquim Purito Rodríguez de Parets ha estat l’escenari de la sortida de la Gran Fondo Barcelona-BiCircuit i de la Medio Fondo. Dos recorreguts de 163 i 132 quilòmetres que han passat pel Massís del Montseny, Osona, Monistrol de Calders i Collformic. En total, hi han competit més de 600 participants.

La Pedalada Popular ha aplegat més de 500 bicicletes arribades des de diferents municipis barcelonins. Tots els participants han pogut viure l’experiència de donar voltes al Circuit. Durant la pedalada, el Circuit ha organitzat una trobada amb els voluntaris de les proves de ciclisme dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992. També s’ha exposat la bicicleta del ciclista José Manuel Moreno, que va guanyar la medalla d’or en la prova del quilòmetre contrarellotge en aquells jocs.

Al pàdoc, el públic va poder gaudir dels circuits que van organitzar la FCC i el Servei Català de Trànsit, en el quals els més petits van poder aprendre i pedalar, entre moltes altres activitats relacionades amb la bicicleta.

Edicions locals