Bany de masses socialista de Pedro Sánchez a la Llagosta

El candidat a la secretaria general del PSOE participa a la Festa de la Rosa

Política

La Llagosta

Expectació màxima per veure Pedro Sánchez aquest diumenge a la Llagosta. Unes 800 persones segons l'organització es van reunir al Parc Popular per escoltar el candidat a la secretaria general del PSOE en el marc de la celebració de la Festa de la Rosa.

En el marc de la campanya per a la primera secretaria que es disputa amb la presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, i l’exlehendakari del govern basc Patxi López el candidat va fer autocrítica del partit i va assegurar que en els darrers mesos “hi ha hagut un risc d’involució al nostre partit, de regressió de moltes de les conquestes que havíem aconseguit; es va posar en qüestió la participació dels socialistes catalans i catalanes en el procés congressual del PSOE”. En aquest sentit, Sánchez va assegurar que la seva és la candidatura que "defensa els drets de la militància" i va agrair el PSC que es mantingués ferm en el no a Rajoy. 

Durant el seu parlament, Sánchez també va criticar durament al PP, dient “que aquells que s’estranyen que Mariano Rajoy sigui cridat a declarar pel finançament irregular del PP, s’haurien d’estranyar de perquè Mariano Rajoy continua sent president del govern” i va afegir que no es podrà regenerar l'actual democràcia espanyola "mentre hi hagi un partit corromput com el PP".

Sánchez va estar envoltat de socialistes de tota la comarca. El primer secretari dels socialistes llagostencs, Antonio Rísquez i l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, van fer d'amfitrions de la jornada, però també s'hi van aplegar altres càrrecs socialistes com el secretari d’Organització del PSC i exalcalde de la Roca del Vallès, Salvador Illa; el primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez; l'exdiputat i exprimer secretari a la comarca, Román Ruiz i alcaldes com Sergi Mingote, de Parets, entre d'altres.

Edicions locals