La 'família' motard ret homenatge al jove motorista mort a Sant Fost

Hi van participar unes 150 motos del United Riders BCN, grup al que pertanyia Luis Molino

Societat

Sant Fost de Campsentelles

Familiars, amics i companys de Luis Molino van retre diumenge un sentit homenatge al jove santfostenc mort en un accident de moto el passat 14 d'abril a la B-500. A l'entorn d'uns 150 motoristes i unes 200 persones van aplegar-se al lloc de l'accident per recordar el jove de 24 anys i veí de Mas Llombart.

La concentració va ser organitzada pel col·lectiu United Riders BCN, un grup d'aficionats a la moto al qual pertanyia Luis Molino. "Era un dels veterans del grup", expliquen des de l'entitat. Els motoristes es van concentrar a la zona comercial de Riera Seca de Mollet del Vallès cap a les 16 h de la tarda des d'on van sortir en comitiva cap al lloc de la mort de Molino, a la cruïlla de la B-500 amb l'avinguda Mauri, al nucli urbà de Sant Fost.

Allà, molts dels assistents, entre els quals familiars del jove, van dipositar flors i samarretes blanques en què es podia llegir Sempre junts. També s'hi va plantar una creu verda. La concentració silenciosa que va durar una mitja hora es va acabar amb unes paraules d'agraïment de la família del jove i un llarg aplaudiment.

Amics i familiars del jove han enregistrat un emotiu vídeo en record de Luis Molino que podeu veure aquí.

El tràgic accident es va produir el passat divendres 14 d'abril a primera hora de la tarda, quan Luis Molino que conduïa la seva moto en direcció Mollet va xocar a la cruïlla contra un turisme a l'altura de l'STOP. Dijous passat, veïns de Sant Fost es concentraven a la B-500 per reclamar a la Generalitat més mesures de seguretat a la carretera on, ara fa un any, perdia la vida una veïna de Sant Fost, que va ser atropellada quan travessava un pas de vianants.

Edicions locals