Tribut a The Beatles al Teatre de la Garriga amb La petita malumaluga

L'espectacle 'Bitels per a nadons' es representarà tres vegades aquest diumenge

Cultura

la Garriga

L'espectacle musical Bitels per a nadons, que fa un tribut a The Beatles, es representarà tres vegades (16.30, 17.30 i 18.30 h) aquest diumenge al Teatre de la Garriga. El concert reuneix quatre músics (violí, violoncel, saxo i percussions) que presenten arranjaments del grup i ho fan en moviment i acompanyats d'una ballarina. 

El públic envolta l’espai escènic pels quatre costats, ben a prop, a tocar. Els nadons es desplacen al seu gust i s’integren en la proposta acostant-se als músics amb absoluta llibertat. "Com en moltes cultures del planeta (Àfrica,  Brasil,...) experimentem la força de les arts escèniques en comunitat. De manera lliure, sense prejudicis. I amb la única voluntat d’experimentar i gaudir la força de la música en grup, de la música en família", explica la companyia La petita malamaluga, especialitzada, exclusivament, en creacions adreçades a nadons i primera infància (de 0 a 6 anys). 

La companyia aposta per projectes creatius respectuosos, propostes no infantilitzades i produccions artísticament contemporànies. 

Bitels per a nadons es va estrenar el juliol del 2014. Des de llavors han realitzat gairebé 90 funcions en diversos teatres del país i l’estat. 

Edicions locals