El PDeCat presenta l'esmena a la totalitat dels pressupostos de l'Estat

El president comarcal, Àlex Sastre, denota la "desinversió flagrant" després de la promesa de Rajoy de "pluges de milions"

Política

Sant Celoni

El PDeCat del Vallès Oriental va fer pública dimarts l’esmena a la totalitat que presentarà als pressupostos generals de l’Estat (PGE). La diputada al Congrés Míriam Nogueras, acompanyada de l’alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, i el president comarcal del partit, el granollerí Àlex Sastre, va remarcar que “són els pressupostos d’un Estat que ha desconnectat de Catalunya, que inhabilita polítics en actiu per posar urnes i que promet inversions i pluges de milions que després es tradueixen en una desinversió flagrant”.

Nogueras insistia que “l’Estat ha desistit de fomentar el teixit productiu català, que necessita infraestructures, com el corredor mediterrani. Per la seva banda, Sastre va manifestar que “el Vallès Oriental és el paradigma de comarca que pateix el dèficit inversor de l’Estat. El desdoblament de la línia R3 o el trasllat de l’estació de mercaderies de Granollers són exemples d’inversions importants que queden al fons de tot del calaix”.

Finalment, Deulofeu va posar de relleu les traves que es troben els municipis: “La retallada en competències i les limitacions a l’hora de fixar la despesa dificulten fer la nostra feina; cal derogar la LRSAL.

Edicions locals