L'escriptora Alba Dalmau conduïrà un taller d'escriptura a Cardedeu

El curs, organitzat per la biblioteca municipal, constarà de 9 sessions

Cultura

Cardedeu

L'escriptora i periodista de Cardedeu Alba Dalmau conduïrà un curs d'escriptura que tindrà lloc a la biblioteca municipal de la mateixa localitat del 4 de maig al 13 de juliol. El taller, que es repartirà en 9 sessions de dues hores cadascuna, es treballarà com explicar una història d’una manera original i que atrapi al lector, "perquè si bé és cert que tots sabem escriure, allò que diferencia un bon narrador d’un altre és com escriu i no què escriu", destaca Dalmau. 

El preu del curs és de 75 euros i cal fer la inscripció a la biblioteca. Les sessions seran el 4, 11 i 25 de maig, l'1, 8, 22 i 29 de juny i el 6 i 13 de juliol de 18.30 a 20.30 h. Més informació aquí

Perfil
Alba Dalmau és comunicòloga, cronista, màster en creació literària i autora de dues novel·les Vonlenska (Premi Recull de Blanes 2011 i editada per Pagès Editors), Bategant (Premi de l’Ametlla de Mar 2015 i editada per Cossetània Edicions) i un recull de contes, Estàndards ( 38è Premi literari Vila d’Ascó). Autora també dels llibres d’artistes On només hi havia un far i Estrena.

Dalmayu és professora d’escriptura a l’escola Laboratori de Lletres de Barcelona.

Com a periodista col·labora a un blog al Diari ARA, al diari Nació Digital, La Directa i a revista Núvol i Vallesos.

Edicions locals