Afectacions nocturnes a la C-17 per la renovació del paviment

El tram que es renovarà serà de 13 km entre Parets i la Garriga i els treballs duraran 6 mesos

Societat

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat aquesta setmana les tasques prèvies a les obres de millora a l’autovia C-17 entre Parets del Vallès i la Garriga, unes actuacions que han de millorar la seguretat de la mobilitat en aquest tram, amb una elevada intensitat de trànsit. 

El traçat on s’actuarà té doble calçada i una longitud de 13 quilòmetres –de l’enllaç amb la C-33 a Parets fins a l’entrada sud de la Garriga–. L’actuació té un pressupost de 3 milions d’euros i tindrà un termini d’execució de sis mesos.

Els treballs consistiran principalment en la renovació del paviment i l’adequació de les barreres de seguretat i la senyalització vertical i horitzontal. També es preveu la reparació i la substitució, si cal, dels junts d’estructures que estiguin deteriorats i la millora de les cunetes.

Els treballs comportaran restriccions al trànsit en horari nocturn; en concret, de diumenge a dilluns i de dijous a divendres de les 22 h a les 6 h en el tram de Parets a Granollers, i a partir de les 20 h i fins a les 6 h en el tram entre Granollers i la Garriga.

Les afectacions, que començaran la nit del 7 al 8 de maig, consistiran en l’ocupació d’un carril per sentit de la circulació, de manera que es deixarà lliure un carril per al trànsit de vehicles en cada sentit.

Edicions locals