A presó el presumpte autor d'un atracament a una benzinera de la Roca

L'home ocultava el rostre amb un casc de moto i usava una escopeta per amenaçar les víctimes

Societat

Roca del Vallès, la

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de la comissaria de Granollers van detenir dimecres un home de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Mataró, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació: un en una benzinera de la Roca del Vallès i un altre en una benzinera de Maçanet de la Selva. El detingut, que acumula diversos antecedents per fets de la mateixa tipologia, va passar testificar davant del jutjat de guàrdia de Granollers, que en va decretar l'ingrés a presó.


Els investigadors van tenir coneixement que, pels volts de les 13 h del 3 de març, un home que ocultava el rostre amb un casc de moto integral va assaltar una benzinera de la Roca del Vallès. L’agressor va amenaçar el treballador amb una escopeta, va sostreure 472 euros de la caixa enregistradora i va fugir tot seguit dalt d’una motocicleta.

Unes hores després, pels volts de les 21 h van atracar una altra benzinera de Maçanet de la Selva. El modus operandi que es va utilitzar concordava amb l’anterior atracament i la descripció de l’autor era la mateixa.

El treball coordinat amb els investigadors de la comissaria de Mataró va permetre identificar una persona que encaixava amb l’autor dels fets, a més al sospitós li constaven diversos antecedents per delictes molt similars.

Finalment les investigacions van concloure que s’havia identificat el presumpte autor dels fets i el grup dedicat a robatoris violents de la unitat d’investigació de Granollers va iniciar la seva recerca. Els agents van saber que l’home es movia intermitentment per tres domicilis amb la intenció de despistar la policia i evitar la seva localització, dos d’ells estaven situats a Mataró i un a Argentona.

Edicions locals