Poble Unit i ERC acorden el Pla d’Actuació Municipal de Santa Eulàlia

L'acord reforça l'estabilitat del govern municipal però no suposa l'entrada d'ERC al govern

Política

Santa Eulàlia de Ronçana

Poble Unit i Ind-ERC van signar dijous un Pla d’Actuació Municipal en què els dos grups es comprometen a treballar conjuntament en temes com la mobilitat municipal, l’ensenyament, la participació, el medi ambient, els serveis socials o la promoció municipal. L’acord a Santa Eulàlia de Ronçana és fruit de diversos mesos de treball.

El document resultant té un horitzó que va més enllà d’acotacions temporals concretes. Es basa en un model de poble consensuat, i que en qüestions programàtiques, a partir d’ara, esdevindran l’eix d’actuació d’ambdós grups. La gestió de l’acord, a partir d’un document base, ha comptat amb la participació i l’aprovació de seves bases d’ambdues agrupacions polítiques. 

Una vegada signat el Pla d’Acció Municipal, que esdevindrà el referent comú d’ambdues formacions, s’intenta assegurar que les decisions que s’acordin sobre els temes esmentats puguin tenir una durada que en refermi els efectes positius en el poble i els doni continuïtat més enllà de les conjuntures electorals.

Tots dos grups argumenten la signatura d’aquest acord per la confiança mútua generada, i en remarquen la generositat davant del repte que significa compartir actuacions al municpi de Santa Eulàlia de Ronçana a benefici de la població.

L’acord, d’altra banda, referma l’estabilitat del govern a Santa Eulàlia de Ronçana i compromet els dos grups a vetllar, amb reunions ordinàries periòdiques, pel seu compliment.

Edicions locals