Imanol Martín, nou primer secretari de la JSC del Vallès Oriental

El congrés extraordinari de Parets ha permès confeccionar la nova executiva de joves socialistes

Política

Parets del Vallès

L’Escola Municipal de Música de Parets del Vallès ha acollit dissabte el congrés extraordinari de la Joventut Socialista de Catalunya del Vallès Oriental amb la finalitat d’establir una renovada executiva de la federació comarcal i configurar les futures fites de l’organització. L’acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, de la secretària d'organització de la comissió executiva nacional de la JSC, Marta Villanueva, i del primer secretari de les JSC, Pol Gibert.

L’esdeveniment s’ha encetat amb l’exposició de Carla Jo sobre l’informe de gestió de la comissió executiva, que ha rebut el vistiplau de la totalitat dels militants. La vallesana ha destacat “la gran força municipal que té la federació amb molts regidors als consistoris de diferents localitats de la comarca que treballen pels drets del jovent”. També, han rebut una acceptació unànime els documents amb objectius futurs a l’àmbit comarcal. Per una banda, un document municipalista i, d’altra, un manifest vinculat a l'acció política i l'activisme.

El moment crucial ha arribat amb l’elecció dels sis càrrecs de la nova executiva de la Federació al Vallès Oriental que s'ha dut a terme per mitjà del vot secret. La militància ha atorgat a Imanol Martín la primera secretaria i les secretaries d’organització a Eva Riulas, política municipal a Raúl Broto, acció política a David Morales, formació a Sara López i, finalment, comunicació a Carlos Gracia.

A més a més, Carlos Martín ha tornat a ser escollit com a president de la mesa del consell de federació, l’òrgan comarcal per antonomàsia entre els congressos. També, s'han aprovat per unanimitat les delegacions al consell de federació del PSC del Vallès Oriental i al Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya.

Agraïments d’Imanol Martín a la cloenda

El primer secretari de la JSC, Pol Gibert, abans de deixar el torn a Martín, ha destacat “el saber fer de la JSC de la comarca, assumint riscos i innovacions necessàries per a fer arribar el missatge als més joves”. Imanol Martín, ha tancat el congrés amb un discurs d'agraïment en què ha apuntat que "volem fer de la família jove i socialista del Vallès Oriental un gran espai d'activisme i reivindicació a la nostra comarca. Volem ser el referent dels joves que no es conformen, que no demanen permís per guanyar-se un futur millor".

Edicions locals