Acte Quatre guanya el Festival dels Amateurs de les Franqueses

La companyia granollerina va rebre el premi diumenge en la cloenda de l'11a Mostra d'Arts Escèniques

Cultura

les Franqueses

La companyia granolleria Acte Quatre s’ha endut el Premi Votació de l’Espectador de l’11a Mostra d’Arts Escèniques Festival dels Amateurs que s’ha celebrat els darrers mesos a les Franqueses. Segons el públic, la seva comèdia Les noies del calendari va ser la millor de les representacions d’aquesta edició de la mostra.

El premi està dotat de 450 euros i va lliurar-se a la companyia diumenge en l’acte de cloenda del cicle. Així mateix, tots els grups participants van rebre un premi de participació de 540 euros.

Acte Quatre va actuar dissabte 1 d’abril al Casal Cultural de Corró d’Avall. La companyia va celebrar els seus 25 anys de trajectòria l’any passat i acumula més d’una onzena de premis en l’escena amateur catalana. Les noies del calendari és del dramaturg britànic Tim Firth. També va ser una pel·lícula amb guió del mateix, basada en fets reals.

L’acte de cloenda de la Mostra va tenir lloc al Teatre Auditori de Bellavista, on després del lliurament de premis la Companyia Bratislava va oferir una versió lliure de La vie parisienne, una opereta còmica de J. Offenbach: Oh my God Barcelona!

Edicions locals